赵星
发布时间: 2018-06-05 浏览次数: 566

1978年生,讲师,安徽理工大学地球与环境学院环境工程在读博士。目前主持安徽省高校省级优秀青年人才基金重点项目和淮南市科技局科技计划项目各1项,发表论文5篇,申请发明专利4项。

发表的主要论文有:

1 A New 1-D Cu(I) Pyridinate Complex [CuBr(anp)] n (anp =2-amino-5-nitropyridine) Synthesis and Reactivity in Inorganic, Metal-Organic,and Nano-Metal Chemistry

2 Self-assembly of a cadmium(II) diamondiod net with 2- fold interpenetrating microporous structure Cryst. Res. Technol.

3A distorted pcu topological heterometallic metal-organic framework with right- and left-chiral covalent layers (Z. Anorg. Allg. Chem.)